Soldat Könyvelőiroda

Rólunk

A hagyományos könyvelési feladatok precíz, határidőben történő elvégzése munkánk alapja. Erre épül ügyfeleink igényeire és tevékenységének sajátosságaira szabott szolgáltatásunk. Az együttműködés sikeressége érdekében elengedhetetlen a folyamatos kapcsolat valamint az információk rendszeres és határidőben történő átadása. A hagyományos személyes kapcsolattartás mellett nyitottak vagyunk a folyamatosan fejlődő online megoldásokra. Távoli ügyfeleinkkel jól kialakult rendszerben koordináljuk az adminisztrációs feladatokat.

Az adótörvények értelmezése, alkalmazása, változásainak követése szakmánk kihívása. A folyamatos továbbképzések mellett fontos, hogy részesei legyünk olyan szakmai szervezeteknek, melyek segítik a tudás megszerzését és olyan konzultációs lehetőséget teremtenek, ami nélkül a könyvelőirodák működése elképzelhetetlen.

Naprakész ismereteink megszerzését a következő szakmai szervezetek segítik:

Magyar Könyvelők Országos Szövetsége

Könyvelőiroda Vezetők Klubja

Minősített Könyvelők Klubja

Lépjen velünk kapcsolatba!

 

Partnereink jogos igénye, hogy alvállalkozóik esetleges hibás teljesítéséből adódó kár ne őket terhelje. Így gondolunk az általunk nyújtott szolgáltatásra is. Tisztában vagyunk a tevékenységünk során vállalt felelősséggel, ezért megalakulásunk óta rendelkezünk számviteli szolgáltatásra vonatkozó felelősségbiztosítással.

Ha úgy gondolja Ön is, hogy a jó könyvelő a sikeres működés egyik pillére, várjuk kis és közepes méretű vállalkozását ügyfeleink közé!