Soldat Könyvelőiroda

Szolgáltatásaink

vállalkozni szeretnék, könyvelőt keresek

ÚJ VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSA

Egy vállalkozás beindításához nem elég egy jó ötlet, vagy a kiváló szaktudás, amelyből profitálni szeretnénk. Cégalapításkor legtöbbször kezdeti nehézséget jelent a vállalkozni kívánók számára a tevékenységükhöz megfelelő cég- és adózási forma kiválasztása, amely a cégalapítás feltételei és a végezni kívánt tevékenység, a várható árbevétel és a várható költségek ismeretében határozható meg. Már a vállalkozás tényleges megkezdése előtt kulcsfontosságú tehát, hogy az ügyfelekkel mindenre kiterjedően átbeszéljük, elemezzük terveiket, elképzeléseiket és a cégalapítás feltételeit!

Már a tervezési folyamat során érdemes konzultációs időpontot kérni. Segítségére lehetünk a megfelelő vállalkozási forma kiválasztásában és az adózással kapcsolatos kérdések áttekintésében.

A megbeszélést az ön számára elkészített árajánlat átadásával zárjuk, természetesen a hosszú távú együttműködés reményében.

A könyvelőválasztás szempontjai:

KÖNYVELŐVÁLTÁS

Ha felmerült a könyvelőváltás gondolata, felmerül az a kérdés is, hogy mikor érdemes könyvelőt váltani. Praktikus, ha a vállalkozás az üzleti év lezárása után kezdi meg a munkát az új könyvviteli szolgáltatóval. Egyszerűbb a feladatok és felelősségek elhatárolása, egyszerűbb mind az átvevő, mind az átadó könyvelő munkája. 

Irodánk évfordulóval vállalja már működő cégek átvételét.

Ha az új évet már új könyvelővel szeretné kezdeni, várjuk konzultációra, amelyen megismerhetjük a tevékenységét, és a könyvelőváltás okát. Ez azért fontos, hogy tudjuk megfelel-e a szolgáltatásunk az ön igényeinek. Árajánlatunkat néhány, működéssel kapcsolatos további adat ismeretében, a megbeszélést követő napra elkészítjük önnek.

Ha elfogadja ajánlatunkat, a zökkenőmentes váltás érdekében részletes tájékoztatással segítjük, vagy felvesszük korábbi könyvelőjével a kapcsolatot.

A könyvelőválasztás szempontjai:

könyvelőt szeretnék váltani

Könyvelőváltás lépései

eseti tanácsra van szükségem

Az adózás során számtalan olyan helyzettel szembesülhetnek vállalkozók és magánszemélyek, amikor a törvények nem adnak egyértelmű útmutatást.

Esetleg több út is létezik, amit egy szakember könnyebben felismer.

Ilyen esetekben szükség van szakértő támogatásra, amely segít a lehetőségek megismerésében és az optimális megoldás kiválasztásában.

Várjuk magánszemélyek és vállalkozók egyszeri tanácsadásra vonatkozó megbízásait. A probléma alapos körüljárása után javaslatot teszünk a megoldásra. Ha szükséges, a gyakorlati megvalósításnál is közreműködünk.

ADÓTANÁCSADÁS MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE

Adótanácsadási tapasztalatunk azt mutatja, hogy az állandóan változó törvényi és jogszabályi előírások útvesztői miatt egyre több magánszemély kéri szakértő segítségét adózással kapcsolatos nehézségei rendezésében. Ügyfeleink számára igyekszünk mindig a legjobb megoldást gyorsan és precízen megtalálni, amelyhez segítség számunkra, hogy adótanácsadóként nálunk elvárás az adózással kapcsolatos változások naprakész ismerete, alkalmazása.

Adótanácsadás keretében segíteni tudunk:

ADÓTANÁCSADÁS VÁLLALKOZÁSOKNAK

A legmegfelelőbb, legköltséghatékonyabb adózási formát találja meg ügyfeleink számára, legyen szó akár újonnan alakuló, akár már jól működő vállalkozásról.

Adótanácsadás keretében folyamatos konzultációk során segítséget nyújtunk:

Lépjen velünk kapcsolatba!